Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar

behöver varje människa
oavsett vem den är
särskilt i denna
förbistringens tid
drömmar får människan
känna sig levande
ända fram till livets slut
det finns hopp för alla
oavsett vem den är

övertygad om
det finns mer än livet här
Varför dödar människor varandra
med ord och gärningar
ett människoliv är kort
varje dag är en gåva
tag vara på varje droppe
slarva den inte bort

kan inte förändra andra
bara mig själv
denna vecka fullbokad
godnatt klokuggla












Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-11 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP