Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förargelsens hus


tänk vad människor kan slösa
med det de inte har
då är de inte slöa
om de grannens ström kan ta

De kopplar med en kabel sig fast
på grannens stolpe
och kan sin egen räkning sänka
medan grannen undrar
varför räkningarna blir så höga
att han till
banken måste gå





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-12 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP