Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doomy

The prophet of misfortune
surrounded by a nimbus
of foul stench - a most fleshly reek




Fri vers (Fri form) av King Faerin
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-12 12:00



Bookmark and Share


    Askanden
tillnyktrande
hade rasputin lyckats
om folk hade haft den inställningen månne
2024-03-12
  > Nästa text
< Föregående

King Faerin