Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hoppas allt bra klokuggla<3


tyngdlyftare



då den känslan infinner sig
har man utfört stordåd
eller åtminstone inbillat sig
stordåd uppleves olika
stressad av kunskapsbrist
har fäktats med tekniken
känslan aningen sliten

efteråt rinner lättnaden som en flod
genom blod





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-03-12 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP