Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla<3 Lånat foto


konturer av ett liv



de bröt upp golvet
kastade spik och brädor
för att inget skulle finnas kvar
enbart ett stampat jordgolv
en hand sträckte fram
allt det som behövdes
och nu finns golvet åter
står bredbent på tiljorna
försvarar rätten vara den jag är
och draken håller vakt vid tredje grinden
sover gott
då det gyllene ögat finns där




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-12 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP