Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ris eller ros



då vi läser andra
ska vi rosa eller klandra?
vem är det som sitter bakom ratten
är det dagen eller natten?
är vi positiva eller negativa
det kan vara oändligt svårt
rätta orden skriva
kanhända skalet inte var hårt
vem tar ansvaret
över svaret?





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-12 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP