Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallå där poeter.se



har betalat med swish medlemsskapet
behöver tiden det tar att leva och kassera

då jag loggar in på poeter.se via mobil möter jag
"Sidan du försöker nå finns inte längre
om det är en länk till en text, medlem eller något
liknande innebär osv"

ni har något fel med tekniken




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-13 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP