Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Akvariet - olika verkligheter


Grannens ljus tänds
trappan lyser upp mot andra våningen
därinne bakom glaset simmar de
hustruns händer svävar ivrigt
kring morgonen
fulltankade skiljs de åt
maken startar bilen, hustrun trampar iväg
sonen står på sitt batteri
och lampan blinkar då han rullar
mot skolgården

vi andra ser fram mot dagens möjligheter

Godmorgon klokuggla kram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 13 gånger
Publicerad 2024-03-13 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP