Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsfilosofi hos Barberaren



Hos barberaren finner jag ro,
övervuxna hår faller som furor.

Hos barberaren finner jag ro,
tystnaden och det lugna handlag gör gott.

Hos barberaren finner jag ro,
en lätt massage med gelé på kinden mjuknar upp.

Hos barberaren finner jag ro,
och skägget får vika när kniven gör sin entré.

Hos barberaren finner jag ro,
jag vaknar till i stolen,
en bra dag blir det.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-13 13:39



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ro.ro till Barberar-land
Där faller inga tårar
i onödan! Bara
Övertaliga
strån?
;)
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP