Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglans

Om månen valt mig.
Skulle stjärnhimlen vara min.
Tills gryningen nalkas.
Då vinner solen.
Dess varma strålar.
Dess gyllenblonda skönhet.
Men kvar blir jag och blickar upp
över natten.
Undrar vad som hände.
Svaret endast herr måne har.
Han är tyst så tyst.
Men en gång valde han mig.
Och alla tusentals stjärnor.
Var mina.
Om än.
För en natt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-13 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP