Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror på något nytt



Det bygger upp
växer
uppskalas

Uppdagas sanningar
Vad är vad
Vem är vem?

Vem är du
som bor i mitt inre
som tror

Trossystem
formar
verkligheten

Jag bryter
ny mark

Tror på nytt

På något annat














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-15 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP