Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minikåseri


Personligen (5)

 

 

 

Personligen älskar jag mitt rynkiga ansikte och tycker det är vackert. Det berättar min historia. Mina rynkor i pannan påminner om hänförelsen över livets skönhet, dess magi och mirakler och berättar om de överraskande äventyren det bjöd mig på. Rynkorna runt munnen visar hur mycket jag har kyssts och skrattat, liksom kråksparkarna i ögonvrånen som berättar om att glädje och solsken ofta varit återkommande gäster i mitt liv. Till och med den mörka skuggan under mina ögon älskar jag. Bakom den gömmer sig minnen från livets beskärda del av sorg och tårar.

Mitt rynkiga ansikte är en naturlig del av mig, där varenda livserfarenhet kan utläsas i mina anletsdrag. När jag ser mitt ansikte i spegeln, blåser jag iväg en slängkyss och tackar för att jag är.... 

 

 

@EFM




Övriga genrer (Kåseri) av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-15 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP