Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förnimmer

 

 

i luft

 

varm fukt som

 

penseldragen hos Gogh

och brännande lust

av liv

 

strömmar in

 

i  gränslandet

ord tystnad

och dina aldrig besökta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-15 16:44



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Gränsnittet vinter - vår då våren flyttar fram positionerna
2024-03-16

  KYREUS of Sweden
pulserande vibrationer....
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP