Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det bästa med att vara människa, måste vara att det finns andra människor med känslor för en själv. Som kärlek, hatkärlek, hat, förstörelselustans uppvaknande och saknaden efter dem, när de fattas en själv.


Det bästa med att vara







Det bästa med att vara ett hus,
måste vara att inte behöva gråta
då det går sönder
även om det skulle kännas fint

som snus, det togs i besittning
av folk och fä, deras kärleks
förklaring och möjliga känslor
för ett hus och av dess själ.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-16 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP