Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungrigt hjärta

 

Ta mitt hungriga hjärta

och fyll det.

 

Med all världens sköna

olyckor.

 

Jag kräver det,

så att jag känner

att jag inte är

död.

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-16 17:02



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Som en besvärjelse. Med "sköna olyckor" förmodar jag att du menar oavsiktliga fel, som sedan visar sig vara bra i långa loppet.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP