Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrocken



Morgonrocken, den svarta,
den optimala upplevelsen

Som färgen så hård,
visas den i hela sin lekamen

Sker vid speciell sinnesstämning,
och uttrycks gärna ensam

Den återkommande rörelsen
är en hårfin känsla

Morgonrockens höga ljudvall
är förutsättningen för en lyckad morgon

Let's rock!




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-17 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP