Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas doft av regn

När det som varit
är skuggor av oss i närbild
spegelbild i asfalten
jag känner dess klor av liljekonvalj riva längs ryggen
om känslornas rosa lagun tröstat
vem vore jag då?
vem vore jag då?




Fri vers av Black raven VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-17 16:27



Bookmark and Share


  AlexRG8
Så naket, så vackert...
2024-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP