Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repeat

Pistolskott riktat rätt in i hjärtat.
Jag förblöder sakta.
Men utan att fälla en enda tår.
För mina tårar fanns i mitt hjärta.
Som rinner ut från kroppen.
Varje andetag smärtar.
Men jag ser dig rätt in i ögonen.
I pistolens mynning.
Jag trodde jag älskade.
Jag trodde även du gjorde det.
Jag står här naken.
Naken på känslor.
Skyler det som är kvar av mig med
svalkande svart siden.
Det gör ont.
Så jävla ont.
Ensamhetens handklovar skaver.
Överallt minnen av dig.
Musiken som var våran.
Nu på ständig repeat.
Någon dag blir jag kanske åter hel.
Någon natt blir jag kanske mindre sårbar.
Stjärnorna tindrar för alla andra just nu.
Jag vill bara sova bort allt.
Och vakna tillbaka till det som var.
Tills dess lyssnar jag till mitt hjärtas slag.
Som slaktade vita liljor.
Jag faller till marken.
Världen är underbar.
I det paradis.
Som är skapat.
Av kärlek.
För någon annan.
Än mig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-17 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP