Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om stillheten som ger ro där själen och kraften återvänder


Ofta reträtt




I det lilla finns det ofta,
en slags reträtt

Stora slag med mycket tryck,
så finns det lilla tillhållet

Där sker stora tankeresor,
både framåt och bakåt i tiden

Grubblerier som låser sig,
ibland genialt öppet

När tiden är inne,
då läge att möta det stora

Återhämtningens viktiga gåva.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-18 10:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om stillhetens magiska kraft.
2024-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP