Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu ord på korset - Förlåtelse

Det gör ont i kroppen , i själen och i anden,
ja , i hela Gudomen , svider av sveket,
upproret och saknaden av full gemenskap

Smärtan, och kroppen är laddade med ångest

Sedan begynnelsen har finns detta tänk funnits,
och situationen har förvandlats till en ångesturladdning

Mitt i detta:
”Fader, förlåt dem, de vet inte vad de gör.”




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-25 10:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Amen….förlåtelse kan frigöra och ge goda krafter att verka….
2024-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP