Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu ord på korset - Tystnaden

Det fräter i det, som en gång var givande


Allt vi hade, allt vi trodde, är borta


Det förtroliga och innerliga samtalen


har dimmat bort


 


 ”Min Gud, min Gud, varför har du övergivit mig?”


 


 


 




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-26 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP