Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesu ord på korset - Fullbordat


Tystnaden är bedövande och nödvändig

Kroppen sjunker ned till medvetslöshetens
gränsland av smärtan

Det är klart!

Det är färdigt!

Det är avslutat!


"Det är fullbordat."










Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-03-27 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP