Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan efter sommarlov

En känsla av sommarlov har blivit väckt
Att få ta dagen som den kommer
Utan krav eller måsten
Utan klocka

Det längtar jag efter
Att bara få vara
Att dofta på en blomma
Se molnen svepa förbi

Min barndoms sommarlov
När sommaren varade en evighet
Ljusa kvällar
En kopp te på verandan
En glass i solen
Ett dopp i en glimmande älv

Låt mig leva så igen
Närvarande
Utan klocka
Som i min barndoms eviga sommarlov





Skapa | Skriva av AnnaSofie
Läst 64 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-18 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaSofie