Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om förvirring och livsval


Gryningens dimma

Gryningens dimma
Det är svårt att se klart

Vänta i stillhet
Snart börjar det lätta

Ha tillit till att gryningens dimma är endast för en tid
sakta börjar det lätta och låter dig se,
med klarhet och utan tvivel,
framstår den väg som är din.




Skapa | Skriva av AnnaSofie
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaSofie