Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om förändring. Om när något tar slut.


Varje början har ett slut

Varje början har ett slut
och varje slut har en början.
Det är varken bra eller dåligt
det är en del av livets dans.

Människor kommer in i ditt liv av en anledning,
vissa är på genomresa och andra stannar kvar.
Gläd dig åt stunderna
Lär dig av svårigheterna.

Varje början har ett slut
och varje slut har en början.
Ibland väljer vi själva när vi vill börja och avsluta något
Ibland får vi bara hålla i oss och hänga med i livets karusell.

Allt är som det ska vara och blir som det borde bli.
Det finns inget rätt eller fel
Bara livets dans i ett kretslopp utan slut.




Skapa | Skriva av AnnaSofie
Läst 71 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaSofie