Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnlig list skiljer sig från manlig, den manliga listen baserar sig oftast på en serie logiska resonemang och slutsatser, annorlunda är det ibland... (Texten som är en kortnovell, baserar sig på någons verklighet)


Anarkistisk demokrati (oefterfrågad rep)




Visst är det roligt att hitta rätt ibland?
I det militära skulle jag ha ansvaret
för ett gäng killar under en orientering...

vi var ute ungefär tre timmar längre
än alla andra i skogen,
i vår grupp rådde
en sorts anarkistisk demokrati,

alla ville vara med och tycka
och varje gång vi stannade
pekade alla åt olika håll
som den mest troliga vägen
till nästa post...

till saken hör kanske
att vi hade en sorts karta
att gå efter
där vissa saker fanns utmärkta

ändå gick vi präktigt vilse
mest hela tiden
av rent demokratiska skäl




(Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-02-08 19:20)




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 30 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-18 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP