Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En början och ett oönskat slut.


Så varm om kinden du är min kära!

 



Denna varma kind


jag vidrör med min hand.


 


En dag blir den kinden


kall och bedövad.


 


Vi möts och kärleken


sprudlar mellan två kära.


 


En dag blir ödet för alla


att skiljas mitt i kärleksyran.


 


Hur mycket ingen egentligen


vill lämna mitt i kärleken.


 


Kommer stunden…




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP