Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morrhåren växte ut

Nog blåser det kallt
då vinter inte släpper tag
om våren

bevare för den som tömmer
pokalen i botten
suger allt ur kroppen
grimwalker
lämnar kvar
kolonner nötta skor
där han kliver fram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 07:14



Bookmark and Share


    Titin

Fint skildrat, men det skulle
ju kunna vara en hon oxå :)
2024-03-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP