Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


himlen är grå idag


ljusbrunnen släpper ut
strimmor av ljus
mellan sina fingrar
som skyler ögats blåa hinna
månne solen tappert
nästa dag gör förnyat försök
lyfta de tunga bojorna
och släppa lös solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-20 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP