Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ha en fin dag klokuggla <3


Tre sångfåglar


bjöd på en rimmad kavalkad
blåste bort plågorna
tände åter lågorna
gjorde varje mun jublande glad

Tack för alla livgivande bloss
ni stänkte då ni sjöng för oss

föreningen




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP