Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för idag Peter parker


parkeringen

äntligen en lugn stund
kan filosofera över stort och smått
orättvisor du har fått
på din lott
och nu omtalas du
blott vara
ett spöke fastän du finns

var på väg till badet
bandspelaren lade av
en reserv hämtades
simma hundsim
hemkomsten
en mugg yoghurt

den rösten hört förut
oavsett namn kallas
godnatt klokuggla.






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-20 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP