Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otroligt viga


behöver de vara
som kastar av den gamla
hoppar i sin nya kostym
liksom ormen ömsar de skinn
trött bara av tanken
sitter under korkeken
och ser dimman breda
sin gardin över varje gren
denna afton

det ger harmoni och drömmar till natten




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-20 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP