Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig ungdom

Jag bränner hurtiga självhjälpsböcker i Humlegården
skriver äreminnen över Stockholms försommarnätter
drömmer stort som Charles Ingvar Jönsson
Jag dricker sockerdricka och flyktsoda
smider planer om evig ungdom
Jag är doften av nyregnad asfalt
jag är de gråa tygsätena i Volvo 740
jag är espresson under parasollet på cafét
en kortärmevarm morgon i Lissabon
Jag är springet i benen
myrorna i brallan
Jag är den som vill men inte vågar
vara det dansande originalet på stan
Jag är den som vill men inte vågar
skjuta ut sig i omloppsbanan
med knuten näve
mot evig ungdom




Fri vers av Fulkultur
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-20 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fulkultur