Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Godmorgonkram älskade Uggla



som det spirar ur mullen
helt otroligt det som händer
nu är tiden då livet återvänder
för fåren med den vita ullen

de svarta ser över staketet
aldrig får de springa bland de vita
det kan bero på
sin egen sanning på väggen de rita
tapetsera över de duktiga på
med sin egen tapet






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-03-21 08:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!

2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP