Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

marmelad



surapeln blickar föraktad ner i källan
skakar ner sina gula frukter
lagar en äppelsoppa
trots artens hårda öde
lever hon där hon är
känner sig mera fri än paradisets träd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2024-03-21 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP