Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tänka annorlunda



om ingen tänker annorlunda
går alla i samma nötta skor
i ett kretslopp utan att kunna stanna
har kallat det för stafettpinnen
som ett makabert skämt
själv likadan som jag alltid varit
fast jag tvingats skydda mitt väsen
förstod inte hur jag kunde vara
så blind att jag inte såg
vad som fanns bakom masken
kunde dock höra rösten
förstod något inte stämde
ibland svarar jag och kommenterar
ingen kan vänta sig mera
en del texter ger inspiration
och det är väl meningen med att skriva

det här kunde även vara några rader
till mitt bättre jag






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-03-21 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP