Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


finns inte bättre klokuggla


vakna utvilad
och kraxa som kråka
flaxa som en sparv
sitta på en pinne
sjunga strupen ren
från natten
och finna solen
löst platsbiljett
ovanför mitt bo
och hela dagen
full av möjligheter
ligger utrullad
som en brokig brysselmatta
flyga över







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-21 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP