Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stunder av guldkant


Barnet hjular, snyggt och mirakulöst
Medan den vithåriga damen
På rullatorns hjul , snurrar så graciöst

Barnet ropar glatt i all sin charm
Damen viskar sitt skratt
Så klädsam , så varm

Barnet älskar glassens smak
Mormor tokälskar glass med citronsmak

I parkens grönska lever de upp
Med varsin glass , en listig kupp

Livet är nu stundens guldkant
Där stunden blir deras livets bundsförvant




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-21 14:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart.
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP