Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son till Satan eller alias "SatanSson" försätter skammen.

Son till Satan eller alias "SatanSson" som kallar mig nazist när jag skriver om känlosakma kärlek till Sverige. eller undrar varför jag inte läser honom: så han ger sig till atak:
"Du varken läser eller skriver poesi Vad gör du här"

Svar,
Jag är ledsen att höra att du försatte mig i denna situation att blokera dig, vi kan inte terrorisera Sverige och sajter medlemar och gäster med hatiska steriotiper.

Det är viktigt att komma ihåg att patriotism och nationalism är två olika begrepp.

Kärlek till ditt land, Sverige, ska inte förknippas med extremistiska ideologier.

Istället ska det handla om att uppskatta den kultur, människor och värderingar som gör Sverige unikt.

Jag tillåter inte att någon överskuggar min kärlek till landet.

Jag fortsätter att dela mina tankar och känslor på ett respektfullt och öppet sätt.

Om någon är förvirrad, och vill ej se Sverige som ett fritt land, det är en stor skam för en vanlig människa som kallar sig: poet, skribent, övärsättare osv.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2024-03-21 14:59



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nyligen blockerade jag Askandan som undrar: Från Askanden 2024-03-21 17:48

small square Kritik på Son till Satan eller alias "SatanSson" försätter skammen.

Askanden har skrivit kritik på din text Son till Satan eller alias "SatanSson" försätter skammen.

kan du kämpa för Sverige i diktform?
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP