Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla


föreläsningen



av en hjärtläkare
talade i 2 timmar
han brinner för sin sak
har makaber humor
vilket lättar på
betrycket
den som inte är sjuk
blir inbillningssjuk

Träffade lejonet och följde
med henne hem
hälsade på de nya 2 katterna
och såg den fina klätterställningen
beställde en likadan
den gamla ska plockas ned
och kastas på tippen
de levererar den nya till dörren :)
måste börja rensa på framsidan
har fått nya grannar
massor av göra behöver
8 händer :(




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-21 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP