Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett strå

I en nordisk skog
finner mångfald och terränger;
en del orörda, andra raskt passerade

Bark, kåda, löv och barr
Myror, mossa, lera och kvist

Det är vår nu
Kan jag hoppas

Jag ska trä bären på ett strå

Hylla det mot solen

Vid vattnet
har jag tänkt





Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-21 20:30



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Strå på smultron är det bästa jag vet
näst efter kärlek och smek
2024-03-21
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP