Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Direkt order från Putin – fem Natoländer i riskzonen Vladimir Putin utfärdar en omedelbar order om att ta tillbaka vad man förlorat i Europa. Spänningarna mellan Ryssland och Nato fortsätter att öka. Polen har nog börjat inse att de står på tur.


Vladimir Putin har utfärdat en order att återta tillgångar

Ryska svaret på Sverige i Nato: Två nya arméer | Varlden | Expressen

 

Putins Order: Vladimir Putin har utfärdat en order om att återta tillgångar och egendom som tidigare tillhörde Sovjetunionen, vilket ökar spänningarna mellan Ryssland och Nato.
Fem Natoländer i Riskzonen: De länder som kan påverkas av denna order är Polen, Finland, Estland, Lettland och Litauen, som alla var en del av det ryska imperiet eller Sovjetunionen.
Ordern meddelades sent på torsdagen, framhåller nyhetsbyrån.

Mystiska detaljer

Detaljerna om Putins besked är fortfarande oklara. Det framgår inte hur stor omfattningen för den drastiska åtgärden är eller exakt vad det är för typ av egendom man ämnar att återta.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-21 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP