Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

påsken


ska plantera en kruka
den ska stå och lysa på trappan
Måste köpa en säck jord
bra att ha stående ösa ur
där något behöver toppas
dags ta fram hackan
och luckra jorden
väcka maskar och kryp
de får inte sova nu
livet dem behöver




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-22 05:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP