Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om val, beslut och se alternativ


Hoppet lever så länge det finns alternativ



Meningslöshet som slår till,
en knytnäve i magen,
vad är det för visst?

Minuter blir till timmar,
dagen tar slut ändå.
Upplevelsen av tiden varierar.

Känslan är inte tiden,
tidens tand biter sig inte fast.
Tidens flod rinner obevekligt framåt.

Hänger med,
minuterna och timmarna , gör något.
Ett val , ett beslut,
stängs inte av timmar och minuter , det gör jag.

Så länge vi har alternativ,
så länge det finns hopp.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-22 08:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut.
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP