Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIP


"Död för döden"

Död för döden, ropar Medvedev nu,
I Moskva sker en blodig attack.
Fem män i kamouflage, en kall attack,
Vid konsertens ljus, där skottens ekon ljöd.

Ukraina förnekar, säger: "Inte vi!"
Ryska frihetslegionen, de nekar med.
Putins regim, de anklagar, skapar strid,
Våld möts med våld, en cykel utan fred.

Sonetten bär på sorg, på hat och smärta,
Fjorton rader, som vittnar om vår tid.
Vi hör Medvedevs ord, hans vrede kär.

Men låt oss hoppas, att en dag ska gry,
Att fredens sonett får sitt eget ljus,
Och döden tystnar, när vi äntligen förstår.

Fakta: Dmitrij Medvedev hotar de ukrainska ledarna, efter attacken i Moskva: "Död för döden" Minst 40 personer dödades och över 100 skadades efter att fem beväpnade män klädda i kamouflage öppnade eld med automatvapen i fredags vid en konsert i Crocus City Hall utanför Moskva, i en av de allvarligaste attackerna av detta slag de senaste åren i Ryssland. 

Tidigare, i ett meddelande på Telegram, sa Mihailo Podoliak, rådgivare till Ukrainas president Volodymyr Zelensky, att Ukraina inte hade något att göra med attacken terrorist från Moskva.

Den ryska frihetslegionen, en grupp anti-Kremlska ryska kämpar baserade i Ukraina, har å sin sida förnekat all inblandning. "Vi betonar att legionen inte kämpar mot ryska civila", sade gruppen, som anklagar "Putins terroristregim." , uppgav i ett meddelande på Telegram att "ingen domstol och ingen utredning kommer att hjälpa, om våld inte motverkas med våld. , och totala avrättningar av terrorister och förtryck mot deras familjer motverkas inte av dödsfall." de är terrorister från Kievregimen, det är omöjligt att göra annat med dem och deras ideologiska inspiratörer", tillägger Medvedev. "Alla av dem måste hittas och förstöras skoningslöst som terrorister, inklusive de statliga tjänstemännen som begick en sådan grymhet", säger Medvedev. "Död för döden", avslutar han sitt meddelande.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2024-03-22 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finns tydligen flera gudar i omlopp.
2024-03-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bara inför Gud.
2024-03-22

    ej medlem längre
är du känd på nåt vis?
2024-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP