Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

föraktar eder alltför mycket

Då jag började här var jag glad
såg glädje i allt
mötte min broder
och ni dödade mig
för ni ansåg mig inte bra nog
med sågen började ni
bygga om
och med yxan högg
ni trädets rot för att oss dela
Ingen tänkte på
svaret ni skulle få
Då jag inser ni måste ha
ett dussin skruvar lösa
och inget förnuft har
Varför slösar energi
och tappa humöret
fast det är lätt att säga
även en ängel skulle
smälla av !!

kopierar och kastar klokuggla
har betalat min avgift
sänker sidan då jag klar
lovade dig den sista droppen blod
för att du skulle få leva

idag mår du bra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-23 05:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP