Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En filosofiskt dikt om att vi kan vara mest osäkra när vi tror att vi vet allt, en paradox.


Osäkerheten i vetandet en paradox


Visst är det så att,
man ingenting vet,
när man tror att man vet.

Eller är det så,
när man tror att man vet,
så vet man ingenting.

Kontentan är det är lika bra att inte veta allt.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-03-23 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP