Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag reser hemåt

Jag reser hemåt
borta är dag utan ord
som vidrör själen

en dag i flocken
det stora lämmeltåget
på andras villkor

hemma är vilan
en tanke som tänkts till punkt
ett vidöppet fält

sol på hjärtats jord
ett frö som växer stilla
jag reser hemåt.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP