Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Får jag vara din sekund

 

 

 

 

Sitter stilla

 

vindpussar kommer som nyfikna djur
Jag ger dom min nakna hud, lockar
Tämjer dom långsamt
Grässtråna dansar
det är vals och tuggummi~pop på vidderna
Drömmarna ringlar sej genom timotej och ostyriga havssalts-lockar
Blir en landningsbana till att lyfta


Vindpussarna är tama nu
Kryper nära som nyfödda små moln
Keruber jag lägger vid mitt bröst
Tiden svävar bort i ett maskrosfrö
Landar, där vi är.

 

För länge sen, är längre bort

 

Så nära, vill jag vara

om bara,

 

 

för en sekund




Fri vers (Fri form) av Skatflickan VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-03-23 17:48



Bookmark and Share


  helenita VIP
Underbar!
2024-04-27

  Industrisemester VIP
Du får en att vilja ligga där på ängen. Väldigt vackert skrivet.
2024-04-22

  Eva Langrath VIP
Vackert om den sköra vinden som för mot något för längesedan. Jag känner en sorgsen längtan efter att fånga en glimt från förr om så bara för en sekund.
2024-03-28

    Lena Söderkvist VIP
Ser en strandäng framför mig. Somrig text.
2024-03-25

  Anya VIP
Gillar ditt språk och berättarröst. du har DET! Mycket snyggt!
2024-03-25

  Emanuel Sigridsson VIP
Den sköra andningen, när den är som vackrast, en längtan efter ett ögonblick av värme. Tjusigt!
2024-03-24

  SatansSon VIP
suveränt. längtat efter fart från dig.
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Skatflickan
Skatflickan VIP