Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underligt klokuggla

det är som dra nyklippta naglar
mot sandpapper
ljudet kryper över ryggen
lånekortet som sitter på din stol
märkligare varelse
var hämtas alla ansikten från

nu förstår jag hur budgivning går till
skicklig programmering för att få som de vill
agnet på kroken
priset alltför lågt
gripen av dansen satsas sista slanten
ser en symbolik med agrafferna
på sidan

skickliga är de programmerarna
tyvärr har de inget jag vill ha
tragedier finns överallt
även där människor säljer ut
det käraste minnet de har




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-23 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP